Man gewond na mishandeling op station, 'mogelijk vanwege seksuele geaardheid'

Na de mishandeling werd de man behandeld door ambulancebroeders
Na de mishandeling werd de man behandeld door ambulancebroeders © Regio15
DEN HAAG - Op station Den Haag Centraal is vrijdagavond een man zwaar toegetakeld door een groep van vier personen. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Er zijn nog geen verdachten aangehouden voor de mishandeling.
Het slachtoffer zat rond 22.00 uur in de trein vanaf Rotterdam Centraal, op weg naar Den Haag. Daar werd hij al lastig gevallen door twee mannen. 'Mogelijk vanwege zijn geaardheid', laat de politie weten. Nadat hij het station was uitgestapt, achtervolgden de twee personen hem naar de Rijnstraat.
Daar werden de twee verdachten vergezeld door twee andere mannen. Daarna begon de groep de man te trappen en slaan. 'Vervolgens zijn de vier verdachten gevlucht naar het busplatform', zegt een woordvoerder van de politie weten. Het is onduidelijk wat voor verwondingen de man precies heeft opgelopen.

Getuigen gezocht

Na de mishandeling kwamen meerdere hulpdiensten naar het centraal station en werd het slachtoffer door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen. Later is het slachtoffer naar de huisartsenpost gegaan. De politiewoordvoerder laat weten dat er nog niemand is aangehouden voor de mishandeling en komt graag in contact met mensen die wat hebben gezien of meer weten.