Haagse vrouw (77) laat hondje uit en wordt neergestoken, twee verdachten aangehouden

Agenten hebben het gebied met linten afgezet waar een 77-jarige vrouw is neergestoken toen ze haar hondje uitliet
Agenten hebben het gebied met linten afgezet waar een 77-jarige vrouw is neergestoken toen ze haar hondje uitliet © Regio15
DEN HAAG - De politie heeft zaterdag twee mannen aangehouden op verdenking van het neersteken van een 77-jarige vrouw bij de Sportlaan in Den Haag. De vrouw liep vrijdagavond met haar hondje buiten op straat toen ze werd overvallen door één van de mannen. De politie rukte met meerdere auto's uit op de melding.
De neergestoken vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd en daar verder behandeld. Op beelden is te zien dat de vrouw wel in staat was om naar de ambulance te lopen. De politie laat weten dat ze onderzoek doen naar het incident.
Beide mannen blijven voorlopig vastzitten op verdenking van betrokkenheid bij de steekpartij. Het is volgens de politie onduidelijk of de dader ook is aangehouden. Een woordvoerder van de politie Den Haag laat weten dat dieren, in dit geval het hondje van de vrouw, altijd ergens worden opgevangen en niet zomaar aan hun lot worden overgelaten. Het is onduidelijk wanneer de neergestoken vrouw en haar hondje worden herenigd.