112-nieuws | Verdachten steekpartij opgepakt - Twee auto's de sloot in

De steekpartij vond plaats in een avondwinkel aan de Beresteinlaan in Den Haag
De steekpartij vond plaats in een avondwinkel aan de Beresteinlaan in Den Haag © Regio 15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van donderdag 29 december. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Verdachten steekpartij Beresteinlaan opgepakt

Vier personen zijn aangehouden voor betrokkenheid bij een steekpartij, die dinsdagavond plaatsvond op de Beresteinlaan in Den Haag. Dat meldt de politie donderdag. Het gaat om een 32-jarige vrouw en drie jongeren uit Den Haag. Zij worden vrijdag voorgeleid bij de rechter.
De steekpartij vond rond 20.30 uur plaats in een avondwinkel. Het slachtoffer, een jonge jongen, zou in de rug zijn gestoken en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een verdachte meldde zich later die avond bij de politie.

Twee auto's duiken sloot in

Aan de Buitenwatersloot in Delft is donderdagmiddag een witte personenauto te water geraakt. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend. Het ongeluk gebeurde kort na 15.00 uur. Hoe de inzittende eraan toe is, is ook nog onduidelijk.
Eerder op de dag ging het ook al mis in Nootdorp. Daar belandde een grijze personenauto in een sloot langs de Spiegelstraat. De inzittende kon zelf uit het voertuig klimmen en raakte niet gewond.

Loods verloren gegaan bij uitslaande brand

In Boskoop is in de nacht van woensdag op donderdag een fikse brand uitgebroken in een loods. De vlammenzee aan de Rijneveld werd rond 3.45 uur ontdekt. Doordat de brand enige tijd uitslaand is geweest, werden meerdere brandweerwagens opgeroepen naar de locatie van het incident.
De brandweer gaf rond 5.00 uur het sein 'brand meester'. Een graafmachine moest worden ingezet om de laatste hittebron te blussen. Daarnaast laat de brandweerwoordvoerder weten dat de loods volledig verloren is gegaan. Er zijn geen gewonden gevallen. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.
De brand is enige tijd uitslaand geweest
De brand is enige tijd uitslaand geweest © MediaTV

Hoogbejaarde vrouw overvallen en vastgebonden in woning

Een vrouw van 90 uit Stolwijk is in de nacht van woensdag op donderdag thuis overvallen. Twee mannen drongen haar huis binnen en namen geld en sieraden mee. De daders zijn nog niet gevonden.
Politieonderzoek aan de Bovenkerkseweg in Stolwijk
Politieonderzoek aan de Bovenkerkseweg in Stolwijk © Media TV