112-nieuws | Waterballet op A12 - Opheffingsuitverkoop woonwinkel loopt uit de hand

Wateroverlast op de A12 bij Den Haag
Wateroverlast op de A12 bij Den Haag © Rijkswaterstaat
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 31 december. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Deelscooter gaat in vlammen op

Op de Strawinskylaan in Delft heeft zaterdagmiddag een deelscooter in brand gestaan. De brandweer was snel ter plaatse om de brand te blussen, maar de scooter was niet meer te redden. Even later stond een geparkeerde auto aan de Maanweg in Den Haag in de fik. Er wordt rekening gehouden met brandstichting.

Waterballet op A12, verbindingswegen dicht

Wie vanaf de Utrechtsebaan (A12) in Den Haag snelweg A4 wil gebruiken, moest zaterdagmiddag omrijden. Door grote plassen water op de weg waren de twee verbindingswegen richting Amsterdam én richting Delft afgesloten.
Verkeer werd geadviseerd door te rijden richting Zoetermeer, om daar de afrit te nemen en om te keren. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven.

Geen treinen tussen Woerden en Gouda door aanrijding

Tussen Woerden en Gouda rijden zaterdagmiddag geen treinen in verband met een aanrijding bij station Gouda Goverwelle. De NS meldt om 16.15 uur dat de vertraging afneemt. Er rijden snelbussen en taxibusjes als vervangend vervoer.

Twee gewonden bij botsing op kruising

Op de kruising van het Willem Witsenplein met de Benoordenhoutseweg in Den Haag zijn zaterdagochtend twee auto's op elkaar gebotst. De bestuurders van beide auto's raakten daarbij gewond. Zij worden door het ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken. Over de toedracht van het ongeluk is nog niks bekend. De kruising is tijdelijk afgesloten.

Politie grijpt in bij overvolle woonwinkel

Bij een opheffingsuitverkoop in een outletstore aan de Waldorpstraat in Den Haag werd het zaterdagochtend zó druk dat de politie moest ingrijpen. Dat gebeurde volgens een woordvoerder op verzoek van de eigenaar van de zaak nadat er opstootjes uitbraken onder de klanten. Meerdere agenten hebben de winkel ontruimd. Volgens de woordvoerder zijn er geen klanten aangehouden en is er niemand gewond geraakt.
Meerdere agenten blokkeren de ingang van de woonwinkel
Meerdere agenten blokkeren de ingang van de woonwinkel © Regio15

Overkapping bij ingang woonzorgcentrum breekt af en valt

Bij de ingang van een woonzorgcentrum aan de Ametisthorst in Den Haag is zaterdagochtend een overkappen afgebroken en naar beneden gevallen. De brandweer moest er aan te pas komen om de overkapping los te maken en weg te halen.

Geparkeerde auto uitgebrand

Een auto die geparkeerd stond aan de Reykjavikweg in Den Haag is in de nacht van vrijdag op zaterdag volledig uitgebrand. De politie onderzoekt nog hoe de brand heeft kunnen ontstaan.
Een van de auto's brandde volledig uit, de ander raakte beschadigd
Een van de auto's brandde volledig uit, de ander raakte beschadigd © Regio15
De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Ook sloeg het vuur over naar de auto die naast het voertuig stond geparkeerd. Deze raakte eveneens beschadigd.

Automobilist rijdt tegen boom in Rijswijk

Op de Huis te Landelaan in Rijswijk is een automobilist in de nacht van vrijdag op zaterdag tegen een boom aangereden. Hierbij is hij gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet bekend hoe de automobilist van de weg is geraakt.
Meerdere getuigen zagen het ongeluk gebeuren en belden 112. Opgeroepen ambulancemedewerkers keken de automobilist na waarna deze mee is genomen naar het ziekenhuis.