112-nieuws | Brand in bakkerij Moerkapelle - Stadhuis Den Haag beveiligd na dreiging

Hulpdiensten bij de bakkerij
Hulpdiensten bij de bakkerij © Media TV
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van dinsdag 3 januari. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Brand in bakkerij Moerkapelle

In een bakkerij in de Industriestraat in Moerkapelle is dinsdagmiddag brand uitgebroken. Volgens de brandweer is het vuur ontstaan in een van de grote ovens in het pand. 'Waarschijnlijk is isolatiemateriaal van de oven in brand geraakt', meldt de brandweerwoordvoerder. 'Alle werknemers staan veilig buiten en de gastoevoer is afgesloten.' De brand is inmiddels onder controle.

Verdachte situatie gemeentehuis Den Haag

Het stadhuis in Den Haag wordt dinsdagmiddag vanaf het middaguur extra beveiligd door politieagenten in kogelwerende vesten. Meerdere auto's staan bij het stadhuis vanwege mogelijke dreiging. 'Er is melding gedaan van een verdachte situatie', laat een woordvoerder van de politie weten. Meer kon de politie niet zeggen.

Glijbaan in brand in Katwijk

Een glijbaan is dinsdagochtend in brand gevlogen in Katwijk. Dat gebeurde op een schoolplein aan de Sluisweg, meldt de brandweer. Ook een aantal kerstbomen ging in vlammen op. De oorzaak van de brand is niet bekend. 'De politie onderzoekt de brand', meldt een woordvoerder van de brandweer.
Aan de Sluisweg in Katwijk is een glijbaan in brand gevlogen
Aan de Sluisweg in Katwijk is een glijbaan in brand gevlogen © AS Media

Auto rijdt water in

Aan de Lopikerweg in Schoonhoven is dinsdagochtend een auto het water ingereden. De bestuurder raakte hierbij een lantaarnpaal. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt.
© Media TV

Auto in vlammen in Den Haag

Op de Donker Curtiusstraat in de Haagse wijk Rosenburg vatte een auto vlam in de nacht van maandag op dinsdag. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto afbrandde. De oorzaak van de brand is niet bekend.
Auto in vlammen in Den Haag
In dezelfde nacht gingen vier auto's in vlammen op in de Haagse wijk Wateringse Veld.