112-nieuws | Belangrijke getuige van dodelijk ongeluk gevonden - Gewonde na steekpartij

De steekpartij gebeurde in de Pasteurstraat in Den Haag
De steekpartij gebeurde in de Pasteurstraat in Den Haag © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 13 januari. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Belangrijke getuige van dodelijk ongeluk gevonden

De vrouw die vorige week woensdag met haar auto op een kruising in Maasland heeft stilgestaan en met een man heeft gesproken die een dag later dood werd gevonden in Schipluiden, heeft zich na een getuigenoproep gemeld. Dat bevestigt de politie. De 55-jarige man werd donderdag 5 januari in een sloot langs de Rijksstraatweg in Schipluiden gevonden. Het slachtoffer kwam uit Maassluis en is volgens de politie overleden door een eenzijdig ongeluk.
De getuige zou de woensdagavond voor het dodelijke ongeluk stil hebben gestaan op de kruising van de 's-Herenstraat met de Prinses Beatrixlaan en de Molenweg in Maasland. Volgens de politie heeft ze daar nog gesproken met het latere slachtoffer.

Gewonde na steekpartij in Den Haag

Vrijdagmiddag is een persoon gewond geraakt na een steekpartij in Den Haag, dat meldt een woordvoerder van de politie. Het incident vond plaats aan de Pasteurstraat in Den Haag. De steekpartij zou zijn ontstaan door een ruzie in de relationele sfeer. Daarnaast waren er ook verdovende middelen in het spel, zegt de woordvoerder.
De man was twee uur voordat de politie getipt werd al gestoken. Zijn verwondingen waren niet levensbedreigend, maar hij is toch meegenomen naar het ziekenhuis door het ambulancepersoneel.

Veegmachine in vlammen opgegaan

Een veegmachine is vrijdag in vlammen opgegaan. Dat gebeurde aan de Principaalhof in Rijnsburg. Het voertuig moet als verloren worden beschouwd. De lantaarnpaal die vlak naast de veegwagen staat, is omgevallen.
Van het voertuig is weinig meer over
Van het voertuig is weinig meer over © AS Media

Verdacht pakketje aangetroffen bij apotheek

De Laan van Meerdervoort in Den Haag is vrijdag rond 9.00 uur afgesloten geweest omdat er een verdacht pakketje was aangetroffen. Dat gebeurde op de Händellaan, bij een apotheek.
Een gespecialiseerd politieteam heeft onderzoek gedaan en geconcludeerd dat het loos alarm is. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven.
De afzetting op de Laan van Meerdervoort
De afzetting op de Laan van Meerdervoort © Regio15

Dode bij ongeluk

Bij een auto-ongeluk in Den Bosch is in de nacht van donderdag op vrijdag een 31-jarige man uit Krimpen aan de Lek overleden. De politie meldt dat een andere inzittende in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt.