112-nieuws | Gewonden bij ongeluk A12, auto rijdt door

Twee gewonden bij ongeluk A12
Twee gewonden bij ongeluk A12 © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 14 januari. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Gewonden bij ongeluk A12, auto rijdt door

Bij een botsing tussen drie voertuigen op de A12 bij Zoetermeer zijn twee gewonden gevallen. Twee auto's zijn door de klap tegen de vangrail terechtgekomen. Een derde auto die bij het ongeluk betrokken was, is er vandoor. Het gaat volgens een politiewoordvoerder om een wit voertuig.
De politie roept daarom getuigen op om zich te melden. Mogelijk beschikken er mensen over dashcambeelden van het ongeluk. De gewonden zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Twee rijstroken van de A12 zijn in de richting van Den Haag afgesloten.

Ravage na ongeluk: busje breekt doormidden

Bij een heftig ongeluk op de Laag Boskoop in het buitengebied van Boskoop is camperbus doormidden gebroken. Een ander voertuig dat bij het ongeluk betrokken was, ligt verderop in het water. De ravage is enorm: de grijze bus is in tweeën gescheurd en de straat is bezaaid met kratten vol levensmiddelen.

Mannen steken vuurwerk af bij honden

Twee mannen zijn in recreatiegebied Noord Aa in Zoetermeer betrapt op het afsteken van vuurwerk. Dat deden zij terwijl er mensen hun hond uitlieten. Een van de honden raakte zo in paniek, dat het dier gekalmeerd moest worden door de baas. De twee mannen van 20 jaar krijgen een boete. De officier van justitie zal bepalen hoe hoog het bedrag wordt. 'Dit zal een paar honderd euro zijn', zegt de politie van Zoetermeer.
Het vuurwerk is in beslag genomen
Het vuurwerk is in beslag genomen © Twitter wijkagent Rob Doorneveld

Gestoken man gevonden op straat

Bij tramhalte Heeswijkplein op de hoek van de Medlerstraat en de Erasmusweg in Den Haag is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 1.45 uur een gewonde man gevonden. De politie werd gealarmeerd voor een steekpartij en volgens een woordvoerder lijkt het er op dat de man inderdaad is gestoken. Op foto's is te zien dat er veel bloed op zijn hoofd zit. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Er is nog veel onduidelijk, zegt een politiewoordvoerder. Zo kon het slachtoffer nog niet vertellen wat er precies gebeurd is en ook is er nog geen informatie over de dader of daders. Er is naar sporen gezocht en er wordt onderzoek gedaan.
Hulpdiensten ontfermen zich over het slachtoffer
Hulpdiensten ontfermen zich over het slachtoffer © Regio15

Vliettunnel tijdelijk dicht na ongeluk

De Vliettunnel in de N14 bij Leidschendam is zaterdagmiddag ruim een uur afgesloten geweest in de richting van Den Haag. Er is een ongeluk gebeurd. Verkeer werd aangeraden om te rijden via de A4, A12 en N44.
Tegen 14.00 uur meldde Rijkswaterstaat dat de N14 weer vrij was, maar dat de rode kruizen boven de weg niet uitgeschakeld konden worden. Maar ook dat probleem was snel verholpen.

Kleine brand in postsorteercentrum Sassenheim

In het sorteercentrum van PostNL in Sassenheim is aan het begin van de nacht een klein brandje uitgebroken. De brandweer rukte met veel wagens uit, maar ter plekke bleek het mee te vallen. Volgens fotografen ter plaatse zou een accu vlam hebben gevat. Het voorwerp is op een rolcontainer naar buiten gebracht en geblust. Personeel moest tijdelijk naar buiten.