112-nieuws | Auto's in de kreukels in Zoetermeer - Koperdieven betrapt

Auto's in puin door botsing op Oostweg
Auto's in puin door botsing op Oostweg © wijkagent Rob Doorneveld / Twitter
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 15 januari. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Auto's in de kreukels in Zoetermeer

Flink wat schade zondagavond na een botsing op de Oostweg in Zoetermeer. Even voor 21.30 uur knalden een witte en een donkere personenauto op elkaar. Het ongeluk gebeurde op het viaduct boven de A12. Een deel van de Oostweg werd afgesloten voor onderzoek. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Koperdieven op heterdaad betrapt

Drie mannen zijn dit weekend in hun kladden gegrepen voor het stelen van koper. Dat gebeurde aan de Visseringstraat in Rijswijk, waar de stroom was uitgevallen. Mogelijk had de diefstal van koper daarmee te maken. Verdachte gedragingen van een fietsende man hebben agenten naar de koperdieven geleid.
Onderweg naar het donkere gebied kwamen agenten namelijk een fietsende man tegen die zich opvallend gedroeg. Hij bleek inbrekerswerktuigen en een bijl bij zich te hebben. De man vertelde dat hij de spullen bij een elektriciteitshuisje had gevonden. De politie nam er met de verdachte een kijkje, en stuitte daar op twee koperdieven. Zij zijn, net als de fietsende man, gearresteerd.

Pannenkoekenrestaurant kort ontruimd

Een pannenkoekenrestaurant aan de Dr. Lelykade op Scheveningen is zondagavond ontruimd, nadat medewerkers een brandlucht roken. Het vermoeden was dat de afzuiginstallatie in brand stond, maar dat was niet het geval. Er is door de brandweer geen brandhaard meer gevonden.

Automobilist richt ravage aan in Den Haag

Een automobilist richtte zaterdagavond een flinke ravage aan in de Schalk Burgerstraat in Den Haag. De bestuurder reed onder invloed en raakte tijdens zijn rit meerdere auto's, die zwaar beschadigd raakten. De bestuurder is door de politie aangehouden voor het rijden onder invloed.
Meerdere auto's raakten flink beschadigd
Meerdere auto's raakten flink beschadigd © District8

Auto total loss na brand

Een geparkeerde auto aan de Soestdijksekade in Den Haag is in de nacht van zaterdag op zondag volledig uitgebrand. De brandweer was snel aanwezig maar kon de auto niet meer redden.