Groot politieonderzoek na vondst dode in woning

Over een busje is gedeeltelijk een witte tent geplaatst
Over een busje is gedeeltelijk een witte tent geplaatst © Regio15
'S-GRAVENZANDE - In een woning aan de Van Heuven Goedhartlaan in 's-Gravenzande is dinsdagochtend een dode gevonden. De politie doet uitgebreid onderzoek.
De Van Heuven Goedhartlaan is met linten afgezet. Over een wit busje, dat voor een woning geparkeerd staat, heeft de politie een witte tent geplaatst. Ook heeft de politie een speciale container in de straat gezet. Verdere details verwacht de politie in de loop van de dinsdagmiddag bekend te maken.
Op straat hebben zich dinsdag rond het middaguur zo'n tien mensen verzameld. Een directe buurman zegt tegen Omroep West geschrokken te zijn van de vondst van het lichaam. Volgens hem wonen er twee broers in de woning. Een man die zijn hond aan het uitlaten is, ziet al de hele dag veel politie in de straat. Hij bevestigt dat er in het appartement twee broers wonen. 'Dit zat eraan te komen', zegt hij. 'Ze hadden regelmatig ruzie en gingen dan vreselijk tekeer tegen elkaar.'

Bus met alarmlichten aan

Volgens de man heeft de politie rond 11.00 uur de witte tent neerzet over de geparkeerde bestelbus. 'Die bus staat hier al sinds zaterdagavond en de alarmlichten hebben tot zondagmiddag geknipperd', vertelt hij.
Een vrouw die in het naastgelegen huizenblok woont, is erg geschrokken. 'Ik heb ze de hele week al niet gezien, terwijl ik ze 's morgens vroeg altijd tegenkom als ik naar mijn werk ga.' Volgens haar waren de broers altijd samen en in voor een praatje. 'Toen ik dinsdagmiddag terugkwam van mijn werk stond het hier vol met politie. Je verwacht zoiets niet hier', zegt ze aangeslagen.