112-nieuws | Jongen (16) beroofd - Busje rijdt tegen lantaarnpaal op tramrails

Het busje reed tegen de lantaarnpaal tussen de tramrails aan
Het busje reed tegen de lantaarnpaal tussen de tramrails aan © Omroep West
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 3 februari. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Jongen (16) loopt hoofdletsel op bij beroving

Een 16-jarige jongen uit Valkenburg is donderdagavond het slachtoffer geworden van een straatroof in Leiden. Twee mannen duwden hem op de Wassenaarseweg van zijn fiets en beroofden hem van een aantal spullen. De jongen liep hoofdletsel op en moest daarvoor naar het ziekenhuis.
De politie is op zoek naar de twee daders. Ze droegen bivakmutsen en donkere kleding en reden op een scooter. Ook wordt een specifieke getuige gezocth: een vrouw die kwam aanfietsen en het slachtoffer heeft geholpen met het schoonmaken van zijn gezicht. 'Mogelijk heeft deze vrouw de verdachten zien wegrijden', zegt de politie. Ze is tussen de 50 en 60 jaar oud, droeg een lange donkere jas en had kort grijs haar.

Busje rijdt tegen lantaarnpaal op tramrails aan

Op de Jan van der Heijdenstraat in de Haagse wijk Laak is vrijdagochtend een automobilist op een lantaarnpaal gebotst. De lantaarnpaal bevindt zich tussen de tramrails. Daardoor zijn tram 15 en 1 tijdelijk gestremd. Hoelang de vertraging zal duren is niet bekend.
Het is nog onduidelijk hoe het met de bestuurder gaat. Een verslaggever van Omroep West vertelt dat de man meegenomen is naar het ziekenhuis. Het is niet duidelijk waardoor de man op het spoor terecht kwam.