Dodelijke steekpartij in Den Haag

Man overleden na steekpartij in Den Haag
Man overleden na steekpartij in Den Haag © Regio15
DEN HAAG - Een 32-jarige man is dinsdagmiddag in een huis op de Guntersteinweg in Den Haag overleden na een steekpartij. Dat bevestigt de politie. Agenten hebben een verdachte man aangehouden. Buurtbewoners zeggen erg geschrokken te zijn.
Het incident gebeurde rond 17.30 uur in de Haagse wijk Moerwijk ter hoogte van de Sandenburgstraat. De politie doet dinsdagavond nog sporenonderzoek in een woning, maar kan niet zeggen of het slachtoffer de bewoner van de woning is. Wat er precies is gebeurd en waarom er is gestoken, is nog niet bekend.
Bewoners van de acht verdiepingen tellende flat zijn erg geschrokken. Een man op de achtste etage van de flat ziet hoe de politie rond 18.00 uur met vijf auto’s bij het gebouw arriveert. Hij schrikt als hij het nieuws hoort over de dodelijke steekpartij. 'Ik hoorde gisterenavond een hoop geschreeuw in de flat. Er is hier om de haverklap politie. Het is een mooie flat, maar er zijn veel problemen in de flat. Het verbaast mij niet dat dit nu is gebeurd, maar toch ben ik geschrokken.'
Dode bij steekpartij aan de Guntersteinweg in Den Haag
Een andere flatbewoner noemt het niet meer leuk om in het complex te wonen. 'Dit is schrikken. Acht jaar geleden woonden hier nog veel oudere mensen, maar tegenwoordig is er veel omloop. Regelmatig tref ik figuren aan waarvan ik mij afvraag wat ze hier doen. Er is steeds vaker overlast en dat is erg vervelend.'
Het is het tweede dodelijke steekincident in Den Haag in een week tijd. Vrijdagavond werd in Houtwijk de 39-jarige snackbareigenaar Wei doodgestoken. Een broer en zus van 17 en 15 jaar en een meisje van 17 jaar zijn aangehouden als verdachten.