Beelden en meer getuigen gezocht van dodelijk steekincident in Delft

Bij de woning zijn bloemen neergelegd
Bij de woning zijn bloemen neergelegd © ANP
DELFT - De politie is op zoek naar zoveel mogelijk informatie over de dodelijke steekpartij in Delft van afgelopen zondag. Een 33-jarige vrouw kwam om het leven, een man van 55 en een vrouw van 57 raakten zwaargewond. Een 31-jarige verdachte uit België zit vast en een Team Grootschalige Opsporing doet uitgebreid onderzoek naar de zaak.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 7 februari. Meer zaken zijn hier te vinden.
Zondag 5 februari even na 11.00 uur worden de drie slachtoffers neergestoken in de Frederik van Eedenlaan in de wijk Voorhof in Delft. Meteen na de melding begint de politie een zoektocht naar de verdachte. Al snel wordt die na een achtervolging in België aangehouden. Hij is maandag aan Nederland overgeleverd en zit in volledige beperkingen, wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.
Uitgebreid onderzoek naar steekincident met dode en twee gewonden - Team West
Alle informatie om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat er precies is gebeurd is welkom bij de politie. Wie iets heeft gezien of gehoord van de steekpartij -en dat nog niet heeft gemeld- wordt gevraagd contact op te nemen. Ook camerabeelden, deurbelbeelden of dashcambeelden uit de omgeving van de Frederik van Eedenlaan in Delft van zondagochtend 5 februari wil de politie bekijken.

Heeft u informatie?

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Bel het Team Criminele Inlichtingen: 088-9645044
Of vul een digitaal tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem