Vraag woensdag jouw favoriete plaat aan en steun actiedag voor Turkije en Syrië

© Omroep West
REGIO - Giro555 organiseert woensdag een landelijke actiedag om geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Ook Omroep West steekt die dag de handen uit de mouwen om samen met kijkers, luisteraars en lezers zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Giro555.
De actiedag begint al vroeg bij Omroep West, om 5.55 uur geven presentatoren Tjeerd Spoor en Jorinda Teeuwen het startschot op Radio West en TV West. Daarna zullen de hele dag door presentatoren van Omroep West en Den Haag FM via radio en tv je bijpraten over de actiedag en verzoekplaten afspelen.
Vanaf 10.00 uur hoor en zie je Patrick van Houten en Rosalyn van der Dussen. Vervolgens nemen Menno Tamming en Bob Brinkman om 12.00 uur het stokje over. Daarna is het om 14.00 uur de beurt aan Marjolein Visser en Rob Kemperman. En Melle Tuik en Pim Markering sluiten de dag van 16.00 uur tot 19.00 uur af.

Plaat aanvragen

Ons doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Dat gaan we doen met jullie favoriete muziek op Radio West. Vraag daarom een plaat aan en doneer daarmee een bedrag voor Giro555. Dit kan je doen door je favoriete nummer te mailen naar giro555@omroepwest.nl. Of bel woensdag zelf met de studio om je nummer aan te vragen via 070-3905454.