112-nieuws | Busje ondersteboven na aanrijding - Politiebus ramt auto

Het ongeluk vond in alle vroegte plaats
Het ongeluk vond in alle vroegte plaats © District8
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van donderdag 2 maart. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Busje ondersteboven op straat na aanrijding

Op de kruising van de Westlandseweg en de Prinses Breatrixlaan in Delft heeft donderdagochtend een aanrijding plaatsgevonden. Die vond rond 6.00 uur plaats tussen een busje en een personenauto. Het busje sloeg over en belandde ondersteboven op straat. Beide auto's raakten aanzienlijk beschadigd.
Als gevolg van het ongeluk was de kruising tijdelijk deels afgesloten. Beide bestuurders bleven ongedeerd. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend.

Politiebus ramt geparkeerde auto

Op de Boekweitkamp in Den Haag is in de nacht van woensdag op donderdag een politiebus op een geparkeerde auto gebotst. Het eenzijdige ongeluk vond rond 1.00 uur plaats. De politiebus en de geparkeerde auto liepen allebei flinke schade op. Tijdens het afhandelen van het ongeluk was de weg in beide richtingen afgesloten.
Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onbekend. Volgens een woordvoerder van de politie waren de agenten onderweg naar een melding toen zij op de auto botsten. De twee inzittenden van de politiebus zijn in het ziekenhuis gecontroleerd, maar kwamen er ongedeerd vanaf. De auto's zijn geborgen. Ook een lantaarnpaal is gesneuveld.
De schade aan de politiebus en geparkeerde auto
De schade aan de politiebus en geparkeerde auto © Regio15