Winkels in Den Haag en Rijswijk overvallen, daders nog voortvluchtig

Overval op een winkel aan de Rijswijkseweg in Den Haag
Overval op een winkel aan de Rijswijkseweg in Den Haag © Regio 15
DEN HAAG - Een winkel van Used Products aan de Rijswijkseweg in Den Haag is maandag kort na het middaguur overvallen door vier daders. Tijdens de overval zijn meerdere vitrines in het pand kapotgeslagen.
De overval werd gepleegd door vier daders met gezichtsbedekking en donkere kleding aan. Ze hebben geld en spullen meegenomen en vluchtten daarna in de richting van de Cylinderstraat. De politie vraagt mensen die meer informatie hebben te bellen met 112.
In verband met 'een verdachte situatie' op die Rijswijkseweg tweet de politie op zoek te zijn naar vier jongens tussen de 15 en 20 jaar oud die geheel in het zwart zijn gekleed. Eén van hen is klein en dun en draagt een trainingsbroek met een roze zijkant.

Overval in Rijswijk

Eerder op de dag werd ook al een vestiging van supermarktketen Hoogvliet in Rijswijk overvallen. Om 8.50 uur beroofde een man in donkere kleding en met een donkere pet op de vestiging aan het Hendrik Ravesteijnplein. Hij ging er vandoor met een onbekend geldbedrag. Het is volgens de politie nog te vroeg om te bepalen of beide overvallen verband houden met elkaar.