112-nieuws | Gewapende overval op supermarkt - Brand in winkelpand

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © ANP
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van dinsdag 14 maart. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Overval op Poolse supermarkt

Twee gewapende mannen hebben dinsdagochtend een Poolse supermarkt in Den Haag overvallen. Dat meldt de politie. De overval vond rond 9.00 uur plaats aan de Stede. Naast het personeel van de winkel waren er geen andere mensen aanwezig tijdens de overval. Het personeel raakte niet gewond.
De politie heeft een signalement van de twee verdachten: de ene heeft een fors postuur en de ander is slank en rond de 1.80 meter lang. Beide mannen waren in het donker gekleed en vluchtten na de overval in de richting van de Nevenstede.

Brand in winkelpand Van der Vennestraat

Een oplettende voorbijganger heeft ervoor gezorgd dat een brand in een winkel in Den Haag beperkt bleef tot het winkelpand zelf. De voorbijganger zag in de nacht van maandag op dinsdag rook uit het pand aan de Van der Vennestraat komen en waarschuwde direct de brandweer.
Omdat niet duidelijk was of er woningen moesten worden ontruimd, kwam de brandweer met veel materieel ter plaatse. De brand kon snel onder controle worden gebracht waardoor de woningen niet ontruimd hoefden te worden.