112-nieuws | Fietser zwaargewond na aanrijding - Auto in de vangrail op de A13

Hulpdiensten zijn druk met het slachtoffer
Hulpdiensten zijn druk met het slachtoffer © John van der Tol
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van woensdag 15 maart. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen.

Brand in slaapkamer van Delftse flatwoning

In de slaapkamer van een huis aan de Hugo de Grootstraat in Delft is woensdagavond een elektrische deken in brand gevlogen. De bewoners wisten zichzelf in veiligheid te brengen via een steiger aan de achterkant van het appartementencomplex. Die staat er omdat er wordt gerenoveerd.
De brand brak rond 21.30 uur uit. De brandweer heeft vier woningen ontruimd. Zeven mensen zijn door ambulancepersoneel nagekeken, omdat ze rook hadden ingeademd. Eén persoon is meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere controle, laat een brandweerwoordvoerder weten.

Dode gevonden in Bodegraven

In de De Ruyterlaan in Bodegraven is woensdag een dode gevonden. Na onderzoek laat de politie donderdagochtend weten dat er geen sprake is van een misdrijf.
Even voor 17.00 uur werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen naar het adres. De politie liet eerder weten dat er 'mogelijk sprake zou zijn van een misdrijf'. Na onderzoek blijkt dat dat niet het geval is.
Voor het huis staat een witte tent
Voor het huis staat een witte tent © Media TV

Auto in de vangrail op de A13

Bij een ongeluk op de A13 tussen Den Haag en Rotterdam is ter hoogte van Delft een auto in de vangrail beland. De rechter rijstrook was daarom afgesloten. Achter het ongeluk liep de file op tot een half uur. Inmiddels is de weg weer vrij.

Fietser zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen

Op de Laan van Nootdorp in Nootdorp is een fietser woensdagochtend aangereden door een vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde kort na 11.00 uur ter hoogte van de Veenweg. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen.
Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren en neemt onder meer verklaringen van getuigen op.

Verdachten van schietpartij zijn weer vrij

De twee verdachten die dinsdagmiddag zijn aangehouden na een schietpartij aan de Schoeplaan in Den Haag zijn weer vrijgelaten. Dat meldt de politie. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak, waarbij een 28-jarige Hagenaar gewond raakte.

Man overleden bij ongeluk in Poeldijk

Bij een ongeluk op de Monsterseweg in Poeldijk is woensdagochtend een 35-jarige man uit Monster overleden, meldt de politie. Twee auto's botsten op elkaar.