112-nieuws | Trekker met aanhanger valt om - Busje rijdt door na aanrijding, politie zoekt getuigen

De lading van de trekker ligt over het fietspad verspreid
De lading van de trekker ligt over het fietspad verspreid © MediaTV
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van donderdag 23 maart.

Busje rijdt door na aanrijding, politie zoekt getuigen

Op de Rijksstraatweg in Wassenaar is een busje met aanhanger doorgereden na een botsing. Het ongeluk gebeurde op 16 maart rond 7.45 uur op de provinciale weg. Een andere auto liep schade op door de aanrijding. Of er iemand gewond is geraakt, is niet bekend.
Doordat het busje is doorgereden, is de politie op zoek naar getuigen. Ook roept de politie mensen die camerabeelden hebben van het incident op om deze te delen.

Trekker met lading omgevallen

Op de Steekterweg in Alphen aan den Rijn is donderdagochtend een trekker met lading omgevallen. De aanhangwagen van de trekker zat op dat moment vol aarde, dat zich bij het ongeluk over het fietspad naast de weg heeft verspreid. De bestuurder van de trekker raakte niet gewond. De weg wordt tijdelijk afgesloten voor bergingswerkzaamheden.

Mogelijk drugsafval gedumpt langs kant van de weg

De politie onderzoekt twee groten vaten die zijn gevonden langs de Oostkanaalweg in Alphen aan den Rijn en langs de Langeraarseweg in Ter Aar. Mogelijk zit er drugsafval in de vaten, meldt de politie. De vaten lagen op hun kant, zo is op foto's te zien.
De politie doet onderzoek naar meerdere vaten
De politie doet onderzoek naar meerdere vaten © MediaTV
De politie, brandweer en een expert in gevaarlijke stoffen hebben de container onderzocht. Gedurende het onderzoek was de weg afgesloten. Of er echt drugsafval in de container zat, moet nog blijken. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Brand in kamer GGZ-instelling

Bij GGZ-instelling Schakenbosch in Leidschendam heeft in de nacht van woensdag op donderdag brand gewoed in een kamer. De brand ontstond kort voor middernacht. Daarbij kwam veel rook vrij. De brandweer wist de brand snel te blussen. De schade aan de kamer is groot. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.