Prins Clausplein dit weekend deels dicht voor groot onderhoud: omleiding en vertraging

Prins Clausplein
Prins Clausplein © ANP
DEN HAAG - Het Prins Clausplein op de A4 is dit en het volgende weekend deels afgesloten voor groot onderhoud. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met extra reistijd.
De afsluitingen vinden plaats van 24 tot 27 maart en van 31 maart tot 3 april. In beide weekenden beginnen de werkzaamheden vrijdag om 21.00 uur en eindigen maandagmorgen om 5.00 uur.
Tijdens de weekenden is een van de verbindingsbogen op het Prins Clausplein, die vanaf de A4 Rotterdam naar de A12 richting Den Haag afgesloten voor groot onderhoud. Rijkswaterstaat werkt dan aan de verhardingen, voegovergangen, vangrails en de onderzijde van twee viaducten.

Verkeer wordt omgeleid

Verkeer komend vanaf de A4 in de richting van Den Haag en Voorburg wordt daarom via de aansluiting Leidschendam omgeleid naar de N14. Verkeer komend vanaf de A13 richting Den Haag en Voorburg wordt via de A12 richting Utrecht via Nootdorp omgeleid naar de aansluiting Voorburg.
Door de werkzaamheden is er sprake van extra reistijd. Rijkswaterstaat adviseert de werkzaamheden te mijden door het kiezen van een andere route, of om de aanwijzingen en omleidingsroutes op de digitale informatiepanelen en borden langs de weg in de gaten te houden.
De actuele verkeersinformatie vind je hier.