112-nieuws | Fietser overleden na aanrijding met tram - Politie zoekt getuigen van steekpartijen

De fietser kwam in aanrijding met de tram
De fietser kwam in aanrijding met de tram © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 2 april.

Fietser overleden na aanrijding met tram

Bij een aanrijding met een tram is zondagavond een fietser overleden op de Laan van Wateringse Veld in Den Haag. Het gaat om een 19-jarige man uit Den Haag. Hoe het ongeluk op de kruising met de Noordweg heeft kunnen gebeuren is niet bekend, daar doet de politie uitgebreid onderzoek naar.
Onder meer een traumahelikopter werd opgeroepen om het slachtoffer nog te behandelen, ook twee ambulance kwamen ter plaatse. Door de aanrijding reed tramlijn 16 na het ongeluk zondagavond niet meer.

Getuigen steekpartij Houtwijk gezocht

De politie zoekt getuigen van een steekpartij op straat. Twee personen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij dat steekincident aan de Burgemeester Hovylaan in Den Haag. Dat gebeurde rond 18.30 uur. De twee slachtoffers raakten lichtgewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.
Er zijn nog geen verdachten aangehouden en voor het onderzoek is de politie nu op zoek naar getuigen.

Politie zoekt getuigen steekpartij Beatrixkwartier

Ook voor een steekpartij bij een tramhalte in het Haagse Beatrixkwartier op vrijdag 31 maart is de politie op zoek naar getuigen. Een jongen raakte daarbij lichtgewond. De volgende dag zijn er meerdere aanhoudingen verricht. Toch is de politie nog op zoek naar mensen die iets gezien hebben of die camerabeelden hebben.
Het slachtoffer wordt in de ambulance verzorgd
Het slachtoffer wordt in de ambulance verzorgd © District8
Vooraf aan de steekpartij was er een conflict tussen een groepje jongeren. Dat gebeurde rond 17.00 uur ter hoogte van Hendrick Hamelplantsoen op de halte Beatrixkwartier van de randstadrail. De gewonde jongen was zelfstandig naar huis gegaan, de leeftijd van het slachtoffer is niet bekend.

Gewonde bij steekpartij in Zoetermeer

Bij een steekpartij in Zoetermeer is een man van 40 uit Zoetermeer gewond geraakt. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag in een huis op de Anjertuin. De politie heeft een 23-jarige man uit Zoetermeer aangehouden. De twee hadden een conflict gekregen in de woning, meldt de politie.
Het slachtoffer liep meerdere verwondingen op door het steekincident. Hoe ernstig de verwondingen zijn, is niet bekend. Wel werd een traumateam uit Rotterdam gealarmeerd.

Auto's botsen in Alphen

Op de Leidse Schouw in Alphen aan den Rijn zijn zaterdagavond twee auto’s op elkaar gebotst. Het ongeluk gebeurde rond 21.30 uur op de kruising met de Antonie van Leeuwenhoekweg.
Volgens omstanders is een inzittende van één van de auto’s naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de aanrijding is niet bekend. Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf weggesleept.