112-nieuws | Brandje op dak van huis - Man neergestoken in tram

Het vuur was snel onder controle
Het vuur was snel onder controle © Politie Kaag en Braassem
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. Van ongelukken tot branden en van misdrijven tot andere bijzondere voorvallen. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van maandag 3 april.

Man neergestoken in tram

In de tram naar Scheveningen is een 24-jarige man neergestoken na een ruzie. Twee mannen zaten rond 15.15 uur in de Haagse tram 1 naar de kustplaats, toen ze ruzie kregen. Bij de halte Hoornbrug stak een nog onbekende man de 24-jarige Hagenaar.
Volgens de politie is de verdachte tussen de 40 en 45 jaar oud en stapte uit bij halte Hoornbrug. Daarnaast is hij 1.60 meter groot en is hij kaal. De politie is op zoek naar mensen die meer hebben gezien en doet onderzoek naar de zaak.

Brandje op dak van huis

Op het dak van een vrijstaand huis aan het Prinses Amaliahof in Ter Aar heeft maandagmiddag korte tijd brand gewoed. Een spelende buurjongen zag vuur en schakelde zijn vader in. Die belde de brandweer.
Vermoedelijk is de brand ontstaan in een zonnepaneel. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Enorme schade bij frontale botsing

Een frontale botsing tussen twee auto's op de Ofwegen in Woubrugge heeft maandagochtend voor enorme schade gezorgd. De hulpdiensten, waaronder twee ambulances en de brandweer, zijn ter plaatse. Hoe de toestand is van de bestuurders, is onduidelijk.
Op beelden is te zien dat een van de auto's door een stalen hek heen half in de voortuin van een huis is beland. De weg is afgesloten tussen Woubrugge en Hoogmade.
Schade na frontale botsing Woubrugge
Schade na frontale botsing Woubrugge © MediaTV

Fietser gewond na aanrijding

Bij een aanrijding tussen een personenauto en een fietser aan de Burgemeester van Reenensingel in Gouda is maandagochtend een gewonde gevallen. Het ongeluk gebeurde rond 7.00 uur ter hoogte van de oversteekplaats.
Ambulancepersoneel heeft zich over de gewonde fietser ontfermd. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Brand in studentenflat

In een studentenflat in Delft is maandagochtend rond 5.45 uur brand uitgebroken in de keuken. Tientallen bewoners zijn het pand ontvlucht, soms in badjas en op slippers. Ze zijn opgevangen in een naastgelegen pand van de GGZ. Er raakte niemand gewond, de schade is aanzienlijk.