Vaillantlaan maand dicht door werkzaamheden Schilderswijk

De Vaillantlaan in de Schilderswijk
De Vaillantlaan in de Schilderswijk © ANP
DEN HAAG - De Haagse Schilderswijk gaat van half april tot eind mei te maken krijgen met werkzaamheden. Er wordt gewerkt aan het riool en de Vaillantlaan zal opnieuw worden geasfalteerd. De wijk zal daardoor wekenlang slecht bereikbaar zijn.
Er wordt van 17 tot en met 19 april gewerkt aan de Parallelweg in Den Haag. Die straat is daarom afgesloten. Tegelijkertijd gaat ook de Wouwermanstraat dicht van 17 april tot 14 mei. In de periode erna zal van 15 tot en met 27 mei een groot gedeelte weer open gaan voor verkeer.
Op de Vaillantlaan wordt vanaf 20 april gewerkt. In de eerste periode kunnen auto's in de straat blijven rijden, maar vanaf 1 mei gaat de weg, vanaf de Parallelweg tot de Van der Vennestraat, ook dicht tot het einde van de maand.

Omleidingen

Wanneer de straten zijn afgesloten gelden er omleidingen voor fietsers, auto's en het openbaar vervoer. Voetgangers kunnen wel langs de werkzaamheden lopen. Voor auto's geldt de langste omleiding, namelijk via de Neherkade, Erasmusweg, Moerweg Soestdijksekade, Zuiderparklaan en de Loosduinsekade (S100, S105, S106 en S104).
Omleidingskaart
Omleidingskaart © Gemeente Den Haag