Man (35) kampeert, rookt en drinkt op het invalidentoilet van ziekenhuis

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Pxhere
ALPHEN AAN DEN RIJN - Een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft een van de invalidetoiletten in het Alrijne Ziekenhuis als kampeerplek gebruikt. De politie meldt maandag dat ze de man vrijdagochtend hebben aangehouden en dat hij daar al 'een tijdje' zat.
Agenten kregen bij het ziekenhuis te horen dat een man al een tijd lang op het toilet zat. 'Bij aankloppen gaf de meneer aan of we nog eventjes wilden wachten, maar hij besloot de deur voor ons niet open te doen', zegt de politie. Vervolgens besloot de politie toch maar de deur met geweld te openen.
Uit het toilet kwam volgens de politie een geur van sigaretten en alcohol. Er lag een tandenborstel en tandpasta op de wasbak en omdat de 35-jarige man veel 'zooi in het toilet had gegooid, was deze verstopt én onbruikbaar geraakt'. De man is daarom volgens de politie voor vernieling aangehouden.

Niet meewerken

Eenmaal op het politiebureau wilde de man niet meewerken. Volgens de politie heeft hij daarom het gehele weekend in de cel mogen spenderen. Het is onbekend hoe het nu gaat met de man.