112-nieuws | Gewonden bij steekpartijen - Minderjarige jongens opgepakt voor vechtpartij

Steekpartij op de Vaillantlaan in Den Haag
Steekpartij op de Vaillantlaan in Den Haag © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 12 mei.

Gewonden bij steekpartijen

Bij een steekpartij vrijdagmiddag op het Stadhuisplein in Zoetermeer is een gewonde gevallen. Het slachtoffer is volgens de politie aanspreekbaar. In de buurt is een verdachte gearresteerd.
Aan het begin van de middag was het raak in Den Haag, op de Vaillantlaan. Daar werd een man neergestoken. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een 38-jarige man uit Den Haag aangehouden.

Vrouw (78) overleden na ernstig verkeersongeluk op N14

Bij een ernstig verkeersongeluk op de N14 in Leidschendam is vrijdag een 78-jarige vrouw om het leven gekomen, meldt de politie. De vrouw botste met haar auto op een kleine vrachtwagen en kwam bekneld te zitten. Ze is nog gereanimeerd, maar overleed later in het ziekenhuis.
Bij het ongeluk, dat rond 11.30 uur gebeurde, waren in totaal vijf auto's betrokken. Drie inzittenden van vier andere voertuigen raakten ook gewond bij de aanrijding. Zij zijn ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.
Hulpverleners proberen het slachtoffer uit de auto te bevrijden
Hulpverleners proberen het slachtoffer uit de auto te bevrijden © Regio15

Minderjarige jongens opgepakt voor vechtpartij in Pijnacker

De politie heeft een 14-jarige jongen uit Pijnacker en een 16-jarige jongen uit Delfgauw aangehouden voor een vechtpartij op het Emmapark in Pijnacker. Tijdens die vechtpartij op Koningsdag mishandelde een groep jongeren een man. Toen het slachtoffer op de grond viel, werd hij geschopt en geslagen. Beide verdachten zijn donderdag thuis aangehouden. De 14-jarige jongen wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.
De politie onderzoekt of er een verband is met de mishandeling van afgelopen maandag op de Nobellaan in Pijnacker-Noord. Daarbij werd de 73-jarige Paul tijdens het uitlaten van zijn hond plotseling mishandeld door een groep pubers. Het filmpje van deze mishandeling wordt sinds maandag massaal gedeeld op social media. Vier jongens van 13, 14 en twee keer 15 jaar zijn hiervoor aangehouden.