112-nieuws | Flinke rookontwikkeling na brand - Wielrenner naar ziekenhuis

Bij de brand in de Geversstraat kwam veel rook vrij
Bij de brand in de Geversstraat kwam veel rook vrij © AS Media
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van donderdag 25 mei.

Flinke rookontwikkeling na brand in kantoorpand

Bij een brand in een kantoorpand in Oegstgeest is veel rook vrij gekomen. De brand ontstond donderdagavond in een kantoor op de begane grond van een gebouw aan de Geversstraat. Al snel stond de hele straat vol rook.
De brandweer had het vuur redelijk snel onder controle. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Wel moesten alle woningen boven het kantoorpand worden geventileerd en gecontroleerd.

Wielrenner naar ziekenhuis na aanrijding

Bij een aanrijding met een auto is een wielrenner donderdagavond gewond geraakt. Op de Thomas Mannsingel kwam de fietser met de auto in botsing. De man was met enkele andere wielrenners aan het fietsen. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vrouw naar ziekenhuis na botsing op Lozerlaan

Op de Lozerlaan in Den Haag zijn twee auto's donderdag hard met elkaar in botsing gekomen. Daarbij liepen beide voertuigen flinke schade op. Een vrouw uit de grijze auto is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.
De grijze auto kwam tot stilstand tegen een reclamemast
De grijze auto kwam tot stilstand tegen een reclamemast © Regio 15

Auto total loss na botsing met tram

Op de Conradkade in Den Haag zijn donderdagmorgen een tram en auto met elkaar in botsing gekomen. Dat gebeurde bij de overgang tussen de Laan van Meerdervoort en de Groot Hertoginnelaan. De bestuurder van de auto is onderzocht door ambulancepersoneel. De auto raakte zwaar beschadigd. Hoe de botsing heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk.