Ruzie en geschreeuw gehoord voor uitbreken woningbrand, oorzaak wordt onderzocht

Brand in de Haagse Ter Heijdestraat
Brand in de Haagse Ter Heijdestraat © Regio15
DEN HAAG - Er wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van een woningbrand die eind april uitbrak in de Ter Heijdestraat in Den Haag. De vlammen zorgden voor een gevaarlijke situatie voor buurtbewoners. De politie weet dat er voor het uitbreken van de brand een hoop geschreeuw is gehoord en is op zoek naar mensen die meer informatie hebben.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 23 mei. Meer zaken zijn hier te vinden.
De brand breekt op vrijdag 28 april rond 23.30 uur uit. Als de brandweer aankomt, slaan de vlammen al uit de ramen. Het huis loopt flinke schade op. Op het moment van de brand is er niemand thuis en er raakt niemand gewond.
De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Getuigen vertellen dat er vlak voor het ontstaan mensen aanwezig waren. Er werd ruzie gemaakt en er is een hoop geschreeuw gehoord. Maar deze personen zijn nog voor het incident vertrokken.
Woningbrand zorgt voor gevaarlijke situatie voor omwonenden - Team West
De recherche wil iedereen spreken die iets weet over het onstaan van de brand of iets opvallends heeft gezien. Misschien is de ruzie opgevallen, of gebeurde dit vaker in de buurt van de woning. Ook camerabeelden zijn welkom.

Heeft u informatie?

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Bel het Team Criminele Inlichtingen: 088-9645044
Of vul een digitaal tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem