112-nieuws | Arrestaties na steekpartij - Scooterrijder naar ziekenhuis na aanrijding

De steekpartij vond plaats aan het Bosplein
De steekpartij vond plaats aan het Bosplein © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 27 mei.

Arrestaties na steekpartij

In Katwijk zijn zaterdagavond twee mannen aangehouden na een steekpartij. Dat gebeurde rond 21.30 uur op het Bosplein. Het slachtoffer, een 29-jarige Katwijker, raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De verdachten zijn twee man van 21 uit Katwijk en Noordwijk. Er is nog niets bekend over de aanleiding van de steekpartij.

Scooterrijder gewond na aanrijding

Op het Veluweplein in Den Haag zijn zaterdag aan het einde van de middag een scooter en een auto op elkaar gebotst. De scooterrijder raakte daarbij dusdanig gewond dat hij naar het ziekenhuis moest. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog onbekend.

Auto ramt betonnen blokkade

Op de Rijnsburgerweg in Rijnsburg heeft zaterdagavond een enkelzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een personenauto een betonnen blokkade heeft geramd. Dat gebeurde rond 20.10 uur. De bestuurder kwam er met de schrik vanaf, maar de schade aan de auto is groot. De politie onderzoekt de toedracht van het incident.

Woning in verzorgingstehuis brandt uit

Op de Asserlaan in Schoonhoven heeft brand gewoed in een woning van een verzorgingstehuis. Die brand begon rond 17.20 uur. Volgens een woordvoerder van de brandweer zijn de bewoners ontruimd naar de andere kant van het verzorgingstehuis. Rond 18.00 uur kon het signaal 'brand meester' worden gegeven. Voor zover bekend zijn bij de brand geen gewonden gevallen. De brandweer is nu nog bezig met het ventileren van het pand en het controleren op rook en gas.

Brand in slaapkamer Zoetermeer

Aan de Gaardedreef in Zoetermeer heeft zaterdagmiddag brand gewoed in de slaapkamer van een woning. Dat gebeurde rond 13.45 uur, toen twee bewoners thuis waren. Zij zijn allebei nagekeken voor het inademen van rook, maar hoefden uiteindelijk niet naar het ziekenhuis. Rond 14.50 uur was de brand onder controle. De schade aan de woning is groot.

Meerdere aanhoudingen om gestolen auto

Op de Noordsingel in Leidschendam is zaterdagochtend een gestolen auto door de politie van de weg gehaald. Politieagenten hebben de inzittenden van de wagen gearresteerd. De auto is in beslag genomen. Waar het voertuig was gestolen, is niet bekend.
De wagen werd in Leidschendam van de weg gehaald
De wagen werd in Leidschendam van de weg gehaald © Verkeerspolitie Den Haag

Auto crasht onder viaduct

Een automobilist is frontaal tegen een pilaar van een viaduct gebotst. Van de voorkant van de auto is weinig meer over. Tenminste één persoon is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeluk gebeurde zaterdag rond 5.45 uur in Rijswijk, onder het A4-viaduct bij knooppunt Plaspoelpolder.
De schade aan de gecrashte auto in Rijswijk is groot
De schade aan de gecrashte auto in Rijswijk is groot © Regio15

Ongeluk met twee auto's

Op het Kruithuisplein (N470) in Delft was vrijdag- op zaterdagnacht een aanrijding. Twee auto's botsten op elkaar. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om zich te ontfermen over de inzittenden.