112-nieuws | Auto crasht in gebouw - Steekpartijen in Noordwijk en Zoetermeer

© Robbert Beurse
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van maandag 29 mei.

Auto crasht in gebouw Zoeterwoude

In Zoeterwoude heeft een automobilist de gevel van een gebouw geramd. Vermoedelijk heeft de bestuurder ook meerdere geparkeerde auto's geraakt. Hoe het mis kon gaan is nog onduidelijk. Het gebouw aan de Dr. Bouwdijkstraat raakte zwaar beschadigd. De automobilist is door ambulancepersoneel nagekeken en volgens mediapartner Sleutelstad naar het ziekenhuis gebracht.
© Robbert Beurse
In het gebouw is op de begane grond een massagesalon voor baby’s gevestigd. Die was in verband met Pinksteren gesloten. Ook de gevel van de bovenwoning raakte ontzet. Daar was niemand thuis, waardoor er in het gebouw geen gewonden zijn gevallen.

Man neergestoken in Noordwijk

Een 19-jarige man uit Voorhout is gewond geraakt, nadat hij werd neergestoken. De steekpartij was in de nacht van zondag op maandag in de Hoofdstraat in Noordwijk.
De politie meldt maandag dat het slachtoffer rond 4.15 uur zou zijn aangevallen door meerdere personen. De Voorhouter is naar het ziekenhuis gebracht. Er is nog niemand aangehouden.

Aanhouding na woningbrand in Gouda

In een huis aan de Groenweg in Gouda is maandagochtend brand uitgebroken. De bewoner is aangehouden, omdat hij het vuur zou hebben aangestoken. Volgens de politie vertoonde hij verward gedrag.
De man raakte gewond toen hij zijn huis ontvluchtte. Hij is daarom naar het ziekenhuis gebracht. Ook de dierenambulance werd gebeld vanwege een gewonde kat.
De brand woedde aan de Groeneweg in Gouda
De brand woedde aan de Groeneweg in Gouda © Media TV

Zwaargewonde na steekpartij Zoetermeer

Een 26-jarige man uit Zoetermeer is zondagavond zwaargewond geraakt toen hij werd neergestoken in een huis aan het Fonteinbos in Zoetermeer. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met hem gaat, is niet duidelijk.
Twee Zoetermeerders van 21 en 59 zitten vast. Er werd ook een derde verdachte aangehouden, maar de politie laat weten dat die al snel weer werd vrijgelaten.