Bodywarmer en slippers van dodelijk slachtoffer schietpartij zijn nog zoek

De politie doet onderzoek in de Talmastraat
De politie doet onderzoek in de Talmastraat © Regio15
KATWIJK - Naast de slippers van het slachtoffer van de schietpartij in Katwijk, zoekt de politie ook nog naar zijn zwarte bodywarmer. De kledingstukken zijn spoorloos sinds de 22-jarige Amir op 21 mei werd neergeschoten. Hij overleed afgelopen zondag in het ziekenhuis.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 30 mei. Meer zaken zijn hier te vinden.
Op zondag 21 mei rond 4.45 uur is het zwaargewonde slachtoffer gevonden op de Talmastraat. Hij is meteen naar het ziekenhuis gebracht, waar hij een week later overleed. Op de dag van het schietincident heeft de politie een 24-jarige Katwijker aangehouden als verdachte. Die is inmiddels weer vrij, maar blijft wel verdachte in de zaak. Dinsdagavond 30 mei is een 18-jarige man uit Katwijk aangehouden.
Het rechercheteam dat onderzoek doet naar het dodelijke schietincident, is nog op zoek naar de slippers en de bodywarmer van Amir. Die had hij vermoedelijk aan die nacht, maar toen hij werd gevonden niet meer. Het gaat om Adidas-slippers, type Adilette Aqua Unisex in maat 42 en om een zwarte bodywarmer van het merk Canada Goose. Wie de spullen vanaf 21 mei ergens heeft gezien of gevonden, wordt gevraagd zich te melden.
Soortgelijke bodywarmer en slippers
Soortgelijke bodywarmer en slippers © Politie
Daarnaast is de politie op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben van het schieten of meer weten over de aanleiding. Ook camerabeelden uit de buurt van de Talmastraat in Katwijk van de nacht van 20 op 21 mei zijn welkom.
Schietpartij in Katwijk kost 22-jarige man het leven - Team West

Heeft u informatie?

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Bel het Team Criminele Inlichtingen: 088-9645044
Of vul een tipformulier in op de site van de politie of Meld Misdaad Anoniem