112-nieuws | Brand op balkon - Mogelijk duiker vermist in Alphen aan den Rijn

De brand ontstond op het balkon
De brand ontstond op het balkon © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 3 juni.

Brand op balkon Regentesselaan

Zaterdagavond is er brand uitgebroken op een balkon aan de Regentesselaan in Den Haag. Mogelijk ontstond de brand in een bankje op het balkon. Het vuur sloeg over naar de buren. Bij de brand is veel rook vrijgekomen. De bewoner en huisdieren konden veilig buiten komen. de schade aan de balkons is aanzienlijk.

Mogelijk duiker vermist in Zegerplas

De brandweer zoekt zaterdagavond in de Zegerplas naar een duiker. Ooggetuigen hebben de duiker wel de Alphense plas in zien gaan maar weten niet zeker of ze de persoon het water uit hebben zien komen. De brandweer heeft met meerdere duikploegen bij de Zegerplas gezocht. Om 19.40 uur is de zoekactie gestaakt.

Motorscooter botst op politieauto

Een motorrijder (44) uit Den Haag is vrijdagavond zwaargewond geraakt na een botsing met een politieauto. Dat gebeurde rond 21.00 uur op de kruising van de Oudemansstraat met de Laakkade in Den Haag. Het politievoertuig kwam uit de richting van Karel de Geersstraat. De man is naar het ziekenhuis gebracht.
De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Wat er uit het onderzoek is gekomen, is nog niet bekend. Beide voertuigen zijn voor onderzoek meegenomen. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.
Motorscooter botst op politieauto
Motorscooter botst op politieauto © Regio15

Gewonde bij steekpartij, dader voortvluchtig

Bij een steekincident in Den Haag is zaterdagmiddag een man gewond geraakt. Dat meldt de politie. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. Het gebeurde rond 14.30 uur in de Beresteinlaan. Het slachtoffer moest met spoed naar het ziekenhuis.
De politie vraagt getuigen zich te melden. 'Er is nu nog niemand aangehouden, het is nog onduidelijk wie het heeft gedaan. We vragen mensen met informatie om zich te melden', zegt een politiewoordvoerder.

Autobrand op A4

Wie zaterdagochtend de A4 pakte tussen Den Haag en Amsterdam, stond bij Hoogmade in een hardnekkige file. Tussen Zoeterwoude-Rijndijk (afslag 6A) en Roelofarendsveen (afslag 5) waren twee van de drie rijstroken dicht vanwege een autobrand. Op de enige overgebleven rijbaan richting de hoofdstad gold een maximumsnelheid van 70 kilometer per uur. De autobrand werd rond 10.20 uur gemeld en al snel stroopte het verkeer op.

Auto uitgebrand in Rijswijk

In Rijswijk is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto uitgebrand. Dat gebeurde rond 3.15 uur aan de Slotemaker de Bruïnestraat. De auto raakte zwaar beschadigd. De brandweer heeft het vuur uiteindelijk kunnen doven. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet duidelijk.