112-nieuws | Brandweer bevrijdt automobilist - Kleuter valt in zwembad, traumaheli ingezet

Brandweer bevrijdt automobilist in Segbroek
Brandweer bevrijdt automobilist in Segbroek © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 4 juni.

Brandweer bevrijdt automobilist

Bij een botsing tussen twee personenauto's op de Thorbeckelaan in Den Haag zijn twee gewonden gevallen. Een van de bestuurders moest door brandweerlieden uit zijn auto worden geknipt. Daarvoor is het dak van de auto gehaald. Het ongeluk gebeurde rond 21.30 uur ter hoogte van de Okkernootstraat in stadsdeel Segbroek. Wat er aan het ongeluk vooraf ging is niet duidelijk.

Kleuter valt in zwembad, traumahelikopter ingezet

Een 4-jarig kind is zondagmiddag in het water van zwembad De Fluit in Leidschendam gevallen. Het kindje is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd ter controle. Volgens een politiewoordvoerder is de kleuter met een ademhaling en buiten levensgevaar vervoerd. Bij het incident werd een traumahelikopter ingezet. Die landde op grasveld van het zwembad.
Het kind werd ter controle meegenomen naar het ziekenhuis
Het kind werd ter controle meegenomen naar het ziekenhuis © Regio15

Drenkeling uit zee gered

De KNRM-stations van Ter Heijde en Scheveningen hebben zondagmiddag een drenkeling uit zee gered. Ter hoogte van het Haagse Kijkduin viel het slachtoffer van een catamaran in het water. De persoon werd snel gevonden en is door de reddingboot van Scheveningen op het droge gezet.
Van de inzet zijn beelden op Twitter gedeeld:

Bestuurder onder invloed negeert wegafzetting

Een 24-jarige man is zaterdagavond aangehouden op de Aziëweg in Zoetermeer. De man negeerde een wegafzetting van de politie, die bezig was met de afhandeling van een ongeluk eerder op de avond.
Toen de bestuurder daarop aangesproken werd, bleek dat de man onder invloed van cannabis, amfetamine en metanfetamine was. De man probeerde nog weg te rennen, maar werd alsnog in de boeien geslagen. Volgens de politie zijn er meerdere processen-verbaal opgemaakt.

Auto belandt in berm na ongeluk

Een automobilist is zondagmiddag in de berm beland na een ongeval op de weg tussen Oegstgeest en Warmond. Volgens een verslaggever van Omroep West gaat het om een eenzijdig ongeval.
Het ongeval gebeurde rond 12.30 uur. De bestuurder zou zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. De weg is door het ongeval niet afgezet.
De auto kwam in de berm terecht
De auto kwam in de berm terecht © Omroep West