112-nieuws | Zwaargewonde bij ongeluk scootmobiel - Ruzie in Duinrell

Beeld ter illustratie.
Beeld ter illustratie. © ANP
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van dinsdag 6 juni.

Zwaargewonde bij ongeluk met scootmobiel

Op de kruising van de Huis te Landelaan met de Dr. H. Colijnlaan in Rijswijk is een scootmobiel aangereden door auto. Het slachtoffer van de aanrijding raakte daarbij volgens de politie zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Op foto's is te zien dat de scootmobiel beschadigd is. De stoel is bij de botsing losgekomen.
De bestuurder van de auto wordt gehoord over het ongeluk. De verkeersongevallenexperts van de politie daarnaast doen nog onderzoek.

Ruzie in Duinrell, gewonde na afweren mes

Bij een ruzie in vakantiepark Duinrell in Wassenaar is maandag op dinsdagnacht iemand gewond geraakt. Rond 0.20 uur kreeg de politie de melding dat er iemand zou zijn gestoken. Toen agenten ter plaatse kwamen, verklaarde het slachtoffer te zijn geslagen en te zijn bedreigd met een mes door twee jongens.
Bij het afweren van het mes raakte het slachtoffer lichtgewond. Hij is nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd. De politie heeft in de buurt nog gezocht naar de verdachten, maar zij zijn niet gevonden. Er zijn dus nog geen aanhoudingen verricht.

Auto-inbreker op heterdaad betrapt

In Gouda is dinsdagochtend vroeg een auto-inbreker opgepakt. De 27-jarige Gouwenaar werd op heterdaad betrapt op de Samuel Munckerstraat, toen hij aan het inbreken was in een auto. Dat gebeurde rond 4.45 uur.
De dief had nog een voorwaardelijke straf boven zijn hoofd hangen en werd ook nog gezocht door de politie in Kaag en Braassem gezocht voor een ander feit.