Drie mannen stelen twee motoren uit parkeergarage

De verdachten
De verdachten © Politie
ALPHEN AAN DEN RIJN - Uit de parkeergarage van een appartementencomplex in Alphen aan den Rijn zijn twee motoren gestolen. Op camerabeelden is te zien hoe drie mannen midden in de nacht het gebouw binnenkomen, de motoren via de lift naar beneden brengen en ze naar buiten rijden.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 6 juni. Meer zaken zijn hier te vinden.
In de nacht van 7 op 8 oktober 2022 komen de drie mannen het complex aan het Stationsplein binnen. Ze lopen door naar de parkeergarage, rijden de motoren een voor een de lift in en brengen ze vervolgens naar buiten.
De diefstal is helemaal vastgelegd op camerabeelden:
Motordieven slaan toe in parkeergarage van flat - Team West
Twee van de drie mannen zijn even in hun gezicht te zien, de ander draagt opvallende blauwe kleding. Mogelijk zegt de combinatie van de drie iemand iets. Alle informatie over hen is welkom.
Op de beelden is te zien dat er twee keer een bestelbus langsrijdt op het moment dat de dieven in het gebouw zijn. Mogelijk hebben ze die gebruikt om de gestolen motoren te vervoeren. Het gaat om een Suzuki GSX R-600 en een Kawasaki Ninja 650 ABS. Wie weet waar die nu zijn, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Heeft u informatie?

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul een digitaal tipformulier in op de site van de politie of Meld Misdaad Anoniem