Vader mishandeld voor ogen van zijn jonge kinderen

Deze zaak is opgelost
Deze zaak is opgelost
DEN HAAG - Een 41-jarige man is mishandeld onder de ogen van zijn nog jonge kinderen. Hij werd aangevallen door twee mannen die met een auto over het fietspad reden. Het slachtoffer had een gebaar naar hen gemaakt waarmee hij aangaf dat dat niet de bedoeling is.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 4 juli. Meer zaken zijn hier te vinden.
UPDATE: Dankzij een tip na de uitzending van Team West heeft de politie op maandag 17 juli twee verdachten aangehouden. Bedankt voor het meedenken!
De man is op zondag 14 mei op de Calandkade in Den Haag. Zijn twee kinderen spelen op de stoep. Op het moment dat de auto over het fietspad rijdt, maakt hij een gebaar door zijn handen in de lucht te zwaaien en maakt hij een foto van de auto. De wagen stopt op de hoek van de straat en er stappen twee mannen uit, die meteen naar het slachtoffer rennen.
Hij wordt geduwd, geslagen en stevig bij zijn nek gepakt, waardoor hij op de grond terecht komt. Als hij weer overeind komt weet hij de situatie te bedaren. De mannen stappen samen met een vrouw weer in de auto en rijden weg. De 41-jarige man kan op dat moment zijn kinderen troosten, die alles hebben gezien.

Letsel aan nek

Het slachtoffer heeft letsel aan zijn nek opgelopen tijdens de mishandeling, maar dat gaat inmiddels weer goed. De politie heeft de tenaamgestelde van de auto inmiddels gesproken, maar het is nog onduidelijk wie de twee mannen zijn die de mishandeling pleegden.