Mannen opgepakt voor mishandelen van vader voor de ogen van zijn kinderen

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Politie
DEN HAAG - De politie heeft twee mannen opgepakt voor een mishandeling van een 41-jarige man. Hij werd belaagd voor de ogen van zijn kinderen, die tijdens de worsteling troost bij elkaar zochten. Het tweetal werd opgespoord dankzij tips na de uitzending van Team West, waarin beelden van de mishandeling werden getoond.
De man maakte in mei dit jaar op de Calandkade in Den Haag een gebaar naar een auto die over het fietspad reed. Hij stak zijn handen in de lucht en maakte een foto van het voertuig, waarna twee mannen uitstapten en hem aanvielen.
Hij werd geduwd, geslagen en stevig bij zijn nek gepakt, waardoor hij op de grond terechtkwam. Toen hij weer overeind kwam, wist hij de situatie te bedaren. De mannen stapten weer in de auto en reden weg. De 41-jarige man kon vervolgens zijn kinderen troosten, die alles zagen gebeuren.

Beelden in Team West

In de uitzending van Team West begin juli werden camerabeelden getoond van het incident. Dankzij tips na de uitzending konden twee meerderjarige verdachten worden aangehouden. Ze zitten vast en worden verhoord.