Dode gevonden in woning: 'Veel politie bij het huis'

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © ANP
DEN HAAG - In een woning aan de Dierenselaan in Den Haag is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 2.00 uur een dode gevonden. De politie is een onderzoek gestart.
Over de doodsoorzaak is niets bekend. Dat moet blijken uit het politieonderzoek. Ook de identiteit van het slachtoffer is nog onbekend. De woning is inmiddels verzegeld.
'Wat er is gebeurd, is nog niet duidelijk', vertelt een woordvoerder van de politie. 'We doen onderzoek in de woning en we onderzoeken het lichaam.' Wanneer er duidelijkheid komt, is nog niet zeker. 'Dat kan enkele dagen duren.'
De deur van de woning is verzegeld door de politie
De deur van de woning is verzegeld door de politie © Omroep West
Een postbode in de straat spreekt van een 'oude man' die er woonde. Een vrouw die verderop in een café werkt, ziet hoe twee leden van de forensische opsporing in witte pakken onderzoek doen. 'Mijn collega's die vannacht hebben gewerkt, zagen een ambulance en veel politie rond 2.00 uur bij het huis staan', vertelt ze.
Een ondernemer die net uit zijn winkel komt naast het portiek schrikt als hij hoort over het gevonden lichaam. 'Ik heb wel veel politie gezien, maar wist niet dat er iemand is overleden.' De politie heeft zeker nog tot 10.00 uur onderzoek gedaan.