112-nieuws | Zware aanrijding tussen twee auto's

Twee voertuigen zijn betrokken bij het ongeluk
Twee voertuigen zijn betrokken bij het ongeluk © MediaTV
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van maandag 7 augustus.

Zware aanrijding tussen twee auto's

Twee auto’s waren maandagavond betrokken bij een aanrijding. Dit gebeurde rond 22.00 uur aan de Kruisweg-N446 bij Woubrugge. In één van de auto’s zou een persoon bekneld zitten en de brandweer zou deze persoon bevrijd hebben. Eén persoon zou ernstig gewond zijn geraakt en naar het ziekenhuis zijn gebracht.
Het is onbekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De weg tussen de N207 en Ter Aar was uren dicht voor onderzoek.

Voet in vuilniszak blijkt sekspop

Een bizarre vondst aan het Kale Jonkerpad in Gouda zaterdagmiddag. Daar zag een voorbijganger een halve voet uit een vuilniszak steken. De voetganger nam contact op met de politie, die kort onderzoek deed naar de voet. Wat bleek: de voet was van een siliconen sekspop.
'Uiteindelijk hebben we de sekspop verwijderd en het correct afgehandeld', meldt de Goudse politie. 'Laat je afval, dus ook je sekspop, gewoon door de gemeente Gouda ophalen. Dat scheelt de vinder weer een trauma.'

Bedrijfsunit gesloten vanwege hennepkwekerij

In 's-Gravenzande is door burgemeester Arends een bedrijfsunit drie maanden gesloten, nadat een hennepkwekerij werd gevonden. De politie vond op 24 mei meer dan honderd wietplanten, een grote hoeveelheid gedroogde henneptoppen en spullen die bij het telen van de planten horen. De huurder van het pand heeft ook een dwangsom gekregen van minimaal 10.000 euro.