112 nieuws | Bestelbus knalt op pijlwagen - Woningoverval in Den Haag

© regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 20 augustus.

Woningoverval in Den Haag

In de Vlierboomstraat in Den Haag heeft zondagavond een woningoverval plaatsgevonden, dat bevestigt de politie. Rond 20.30 uur kreeg de politie een melding van de overval, waarna zij met meerdere eenheden naar het adres zijn gegaan. De politie onderzoekt de zaak.
Het is niet duidelijk om hoeveel overvallers het gaat, wat zij hebben meegenomen en in welke richting zij zijn gevlucht. Ook is het niet duidelijk of er iemand gewond is geraakt bij de overval.

Bestelbus rijdt tegen pijlwagen aan

Op de Wippolderlaan bij Wateringen is zondag een witte bestelbus tegen een pijlwagen aangereden. Op foto's is te zien dat de bus flink beschadigd is, de motorkap is flink aan gort. Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd. De inzittenden zijn nagekeken door ambulancepersoneel.

Katwijker vast na geweld in Amsterdam

Een 32-jarige man uit Katwijk is deze week aangehouden na een flinke vechtpartij in het Amsterdamse Vondelpark. Hierbij zou zijn gestoken en zouden rake klappen zijn uitgedeeld. De Katwijker raakte ook gewond, maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis.
Wat er precies is gebeurd, zoekt de politie nog uit. Wel is duidelijk dat er drie gewonden waren. Eén van hen had een steekwond. De andere twee, onder wie de Katwijker, hadden lichtere verwondingen. Mogelijk had een eerder voorval met de geweldsuitbarsting te maken.

Drie woningen ontruimd door brand

Door een uitslaande brand in een schuur zijn drie woningen ontruimd. Dat gebeurde rond 5.30 uur in de nacht van zaterdag op zondag in de Karekietstraat in Gouda. Eén persoon moest worden nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Niemand raakte verder gewond.
Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. De schuur is volledig uitgebrand, meldt de brandweer. De bewoners kunnen inmiddels weer terug naar huis. De brandweer is nog wel bezig met het slopen van het dak van de schuur om daar na te kunnen blussen.

Kind vindt tas met sieraden

In Gouda slingerde een tas rond die door een kind van 6 werd opgemerkt. Volgens de politie was de inhoud bijzonder en misschien wel gestolen.