Let op: dit weekend treinuitval vanwege werkzaamheden

Werkzaamheden op het spoor, beeld ter illustratie
Werkzaamheden op het spoor, beeld ter illustratie © ANP
REGIO - Wie dit weekend de trein wil pakken, moet op sommige plekken rekening houden met werkzaamheden en dus mogelijk ook vertraging. Zo is er hinder rond Alphen aan den Rijn, Den Haag, Gouda en Leiden. Hieronder lees je precies waar en wanneer de treinen niet rijden.

Den Haag Ypenburg - Woerden

Zaterdag en zondag is het treinverkeer gestremd tussen Den Haag Ypenburg en Woerden. Er rijden bussen die ook stoppen bij de verschillende stations in Zoetermeer en Gouda. De NS raadt aan, als je geen gebruik wil maken van de bus, om om te reizen via Leiden Centraal.

Gouda - Alphen aan den Rijn

Zaterdag en zondag rijden er ook geen treinen tussen Gouda en Alphen aan den Rijn. De NS laat bussen rijden langs Gouda, Waddinxveen, Boskoop en Alphen.

Gouda - Rotterdam Centraal

Tussen Gouda en Rotterdam rijden dit weekend wel treinen, maar volgens een aangepaste dienstregeling. Wie gebruik maakt van de treinlijn wordt geadviseerd om de reisplanner van de NS vooraf te checken.

Leiden Centraal - Zaandam

Op het traject Leiden Centraal - Zaandam is het treinverkeer zaterdag en zondag gestremd tussen Amsterdam Sloterdijk en Zaandam. De NS zet bussen in om passagiers alsnog op dat deel te vervoeren.