112-nieuws | Straten onder water door gesprongen leiding - Auto slaat over de kop bij ongeluk

Door de lekkage is wateroverlast ontstaan
Door de lekkage is wateroverlast ontstaan © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 27 augustus.

Straten onder water door gesprongen leiding

In de Mozartlaan in Delft is een waterleiding gesprongen. Daardoor gutsen grote hoeveelheden water de straat op. Waterbedrijf Evides is aanwezig om het lek te dichten. Omwonenden kunnen last hebben van wisselende waterdruk of zelfs helemaal geen water uit de kraan krijgen. Evides adviseert om vaatwassers, wasmachines en andere apparaten die kraanwater gebruiken nu niet aan te zetten, valt te lezen op de site waterstoring.nl.
Straten onder water door lekkage
De lekkage ontstond rond 11.00 uur. Het is niet duidelijk waardoor de leiding gesprongen is. Evides verwacht tegen het einde van de middag klaar te zijn met de herstelwerkzaamheden, melden zij op hun website.

Auto ramt andere wagens en slaat over de kop

Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag ondersteboven op de weg terecht gekomen, nadat eerst twee geparkeerde auto's zijn geraakt. Het ongeluk gebeurde even na 1.00 uur op de Parallelweg in Den Haag. De wagen en de geparkeerde auto's raakten flink beschadigd.
De auto kwam op zijn kop op de weg terecht
De auto kwam op zijn kop op de weg terecht © Regio15
De traumahelikopter werd opgeroepen om naar de plek van het ongeluk te komen, maar die was uiteindelijk niet nodig. Hoe het met de bestuurder van de auto is en hoe het ongeluk is gebeurd, is onduidelijk.