Slachtoffer steekpartij in oor, rug en zij geraakt

Deze zaak is opgelost
Deze zaak is opgelost
DELFT - Het slachtoffer van de steekpartij aan de Peperstraat in Delft van begin augustus is meerdere keren gestoken: achter zijn oor en in zijn rug en zij. Hij probeerde een beginnende ruzie te sussen en werd toen zelf belaagd. De politie is nog op zoek naar de man die het mes trok en stak. Hij is duidelijk in beeld.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 29 augustus. Meer zaken zijn hier te vinden
UPDATE: Dankzij tips heeft de politie een 31-jarige man uit Delft aangehouden als verdachte. Bedankt voor het meedenken!
In de vroege ochtend van zaterdag 5 augustus is het vrij druk in de Peperstraat in het centrum van de stad. Rond 5.10 uur ontstaat er een woordenwisseling tussen wat mensen. Een 27-jarige man wil tussenbeide komen om de boel te sussen, maar dat werkt averechts.
Er ontstaat dan wat geduw en getrek tussen de 27-jarige en de verdachte. Op een gegeven moment wordt hij in een nekklem genomen, naar de grond getrokken en met een mes achter zijn oor gestoken. Nadat hij is opgestaan, wordt er ook in zijn rug en zij gestoken.

Meerdere dagen in ziekenhuis

Het slachtoffer heeft, waarschijnlijk door de adrenaline, in eerste instantie niet door dat hij is gestoken, maar ziet dan dat er bloed op de grond ligt. Omstanders helpen hem met doekjes om het bloeden te stoppen. Hij wordt met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij meerdere dagen heeft gelegen. De man kan zich er weinig van herinneren.