Slachtoffer mishandeling krijgt klappen en wordt bekogeld met fiets

De verdachten
De verdachten © Politie
DEN HAAG - Een 29-jarige man is in Den Haag mishandeld door drie mannen, van wie er één een fiets op hem gooide. Ook zegt het slachtoffer geraakt te zijn met een mes. De verdachten zijn duidelijk te zien op bewakingsbeelden.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 5 september. Meer zaken zijn hier te vinden.
Het slachtoffer loopt op zaterdag 27 mei rond 20.10 uur over de Loosduinseweg in Den Haag, in de richting van de Paul Krugerlaan. Hij passeert een groepje van vijf mannen die voor de deur van een coffeeshop staan. In het voorbijgaan vraagt een van de mannen: 'Wat kijk je?"
De 29-jarige man loopt een stukje terug en zegt dat de man zelf naar hem keek. Dan krijgt hij een vuistslag in zijn gezicht. Hij wil zich verdedigen en er ontstaat wat duw- en trekwerk, dat even lijkt te worden gesust door een andere man uit de groep.
Drie mannen gezocht voor mishandeling - Team West
Maar kort daarna gaat het weer mis: het slachtoffer krijgt weer een klap, rent weg, maar wordt door drie mannen mishandeld en valt daarbij op de grond. Eén van de mannen pakt een fiets uit het rek en gooit die op het slachtoffer. Die zegt dat er ook een bierflesje op hem is gegooid en dat hij met een mes is geraakt op zijn hoofd en kin, maar dat is niet te zien op de beelden. De man is na de mishandeling naar het ziekenhuis gebracht.
Omdat niet alle mannen uit de groep van vijf meedoen aan de daadwerkelijke mishandeling, zijn er twee onherkenbaar gemaakt. Naar de andere drie is de politie op zoek.

Herkent u iemand?

Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul een digitaal tipformulier in op de site van de politie of Meld Misdaad Anoniem