112-nieuws | Lamborghini uitgebrand - Scooterrijder rijdt winkelpui in

Lamborghini gaat in vlammen op
Lamborghini gaat in vlammen op © District8
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 10 september.

Lamborghini uitgebrand in parkeervak

Op een parkeerplaats bij het Zuiderpark in Den Haag is zondagavond een Lamborghini uitgebrand. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk. Opgetrommelde brandweerlieden hebben het vuur geblust. De auto van het type Urus heeft een cataloguswaarde van ruim 340.000 euro.

Deelscooter rijdt winkel in

Een deelscooter van het merk Felyx is zaterdagavond laat een winkel ingereden aan de Hogewal in Den Haag. Door de crash is de pui van de winkel flink beschadigd. Ook is het glas van het raam gebroken.
De bestuurder van de scooter raakte hierbij gewond aan zijn hand en moest door een ambulance worden nagekeken en behandeld. Daarna is de scooterrijder meegenomen naar het politiebureau voor een ademtest.
De scooterrijder raakte bij het ongeluk gewond aan zijn hand
De scooterrijder raakte bij het ongeluk gewond aan zijn hand © VRPress

Politie onderzoekt schietpartij in Rijswijk

De politie doet onderzoek naar een schietpartij op de Tulpstraat in Rijswijk. Agenten kregen zaterdagavond rond 22.00 uur een melding dat er geschoten zou zijn. Niemand raakte hierbij gewond.

Aanrijding tussen auto en scooter

Op de Laan van Wateringseveld in Den Haag heeft in de nacht van zaterdag op zondag een aanrijding plaatsgevonden tussen een automobilist en een scooterrijder. De bestuurder van de scooter moest hierna door een ambulance worden nagekeken, maar raakte niet ernstig gewond.