Aanhouding voor steekpartij waarbij man in oor, rug en zij werd geraakt

© District8
DELFT - Er is een 31-jarige man gearresteerd voor een steekpartij in het centrum van Delft. Het slachtoffer werd begin augustus gestoken achter zijn oor en in zijn rug en zij. De politie kwam de verdachte op het spoor aan de hand van tips die binnenkwamen na een uitzending van het opsporingsprogramma Team West.
De steekpartij gebeurde in de vroege ochtend van zaterdag 5 augustus in de Peperstraat. Een 27-jarige man wilde daar een beginnende ruzie tussen wat mensen sussen, maar werd vervolgens zelf belaagd. Hij werd naar de grond getrokken en meerdere keren gestoken.
Het slachtoffer merkte pas dat hij was gestoken toen de verdachte was vertrokken en hij bloed op de grond zag liggen. Hij heeft meerdere dagen in het ziekenhuis gelegen en kon zich weinig herinneren van wat er was gebeurd.

Duidelijke beelden

De steekpartij was vastgelegd op bewakingscamera's en de verdachte was duidelijk te zien op de beelden. Nadat Team West die op 29 augustus toonde, kreeg de politie meerdere tips. De 31-jarige verdachte uit Delft is na verder onderzoek in Drachten aangehouden. De bewakingsbeelden zijn van de site van Team West verwijderd.