112-nieuws | Meer dan 300 lachgasflessen gevonden in bedrijfspand

De politie vond meer dan 300 lachgasflessen in het bedrijfspand
De politie vond meer dan 300 lachgasflessen in het bedrijfspand © Politie
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van vrijdag 15 september.

Meer dan 300 lachgasflessen gevonden

In een bedrijfspand aan de Willem Dreeslaan in Zoetermeer zijn woensdag ruim 300 lachgasflessen gevonden. Dat meldt de politie vrijdag. Het pand kwam in beeld na een anonieme melding.
De lachgasflessen lagen opgeslagen in het bedrijfspand. De politie heeft de flessen in beslag genomen en doet onderzoek naar de herkomst.

Hagenaar opgepakt voor voorbereiden mishandeling en moord

De politie heeft een 18-jarige Hagenaar aangehouden in een onderzoek naar 'ernstige geweldsdelicten'. De man wordt verdacht van het voorbereiden van een zware mishandeling die in november 2022 had moeten plaatsvinden in Ede. Ook verdenkt de politie hem ervan dat hij betrokken is geweest bij de voorbereiding van een liquidatie die in november 2022 had moeten plaatsvinden in Rotterdam.
Naast de Hagenaar werden afgelopen dinsdag en woensdag ook een 20-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht, een 21-jarige man uit Dordrecht en een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De politie meldt vrijdag dat drie van de vier verdachten, onder wie de man uit Den Haag, 14 dagen langer vast blijven zitten.