112-nieuws | Dode gevonden in woning, politie doet onderzoek

© District8
DEN HAAG - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 17 september.

Politie onderzoekt dode in woning

De politie doet onderzoek in een woning aan de Loevensteinlaan in Den Haag. Daar werd eerder zondagavond een dode gevonden. Rechercheurs in witte pakken lopen rond in de portiekwoning.
'We doen onderzoek om te weten wat er precies is gebeurd', zegt een woordvoerder van de politie. Daarbij houdt de politie nog met alle scenario's rekening.

Brand in schuur, mogelijk deeltjes zonnepanelen in weiland

In een schuur in Ouderkerk aan den IJssel heeft zondagochtend een uitslaande brand gewoed. De schuur staat naast een woning aan de Oudelandseweg. De brand zorgt voor een grote rookpluim boven het weiland ernaast.
In dat weiland liggen mogelijk deeltjes van zonnepanelen, meldt de brandweer. Op het schuurdak lagen namelijk zonnepanelen. Als de brand onder controle is, wordt het weiland gecontroleerd. Naast de schuur staat een elektriciteitshuisje. Die wordt afgeschermd door de brandweer. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet duidelijk.
Bij de brand in de schuur kwam veel rook vrij
Bij de brand in de schuur kwam veel rook vrij © MediaTV

Ongeluk met meerdere auto's

Meerdere auto's zijn zaterdagavond betrokken geraakt bij een ongeluk op de Trekvlietbrug in Den Haag. In totaal zijn er drie gewonden gevallen, waarvan twee naar het ziekenhuis zijn gebracht. Eén persoon ligt nog in het ziekenhuis.
De Mercuriusweg is enige tijd afgesloten geweest door het ongeluk. Een van de auto's reed na het ongeval door. De bestuurder van deze auto heeft zich inmiddels gemeld bij de politie en wordt verhoord. De politie onderzoekt de zaak.

Bewoner naar ziekenhuis na kelderbrand

In een kelderbox onder een appartementencomplex aan de Tullinghstraat in Den Haag heeft zondagochtend vroeg brand gewoed. Volgens een brandweerwoordvoerder is een bewoner naar het ziekenhuis gebracht vanwege het inademen van rook.
Mensen die hun huis uit moesten zijn inmiddels weer terug. De politie gaat onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

Uitslaande brand in schuur

Een schuur aan de Hogeweg in Bergambacht is door brand verwoest. Het vuur brak zaterdagavond laat uit, kort voor middernacht. Na ongeveer twee uur was de brand geblust.
Volgens de brandweer is er asbest vrijgekomen, maar de verspreiding ervan is beperkt gebleven tot alleen het terrein waar de schuur op staat.
© Media TV