112-nieuws | Woning onbewoonbaar na brand - Onderzoek na gevonden dode

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © ANP
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van maandag 18 september.

Politie doet onderzoek naar gevonden dode

De politie doet onderzoek naar een dode die zondagmiddag werd gevonden in een huis aan de Loevesteinlaan in Den Haag. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd in de woning, zo meldt de politie.
Zondagavond liepen er mensen in witte pakken rond de woning, toen werd er ook al onderzoek gedaan. Eerder gaf de politie al te kennen rekening te houden met alle scenario's rond het overlijden.

Woning onbewoonbaar na brand in dak

Bewoners van een woning aan de Laan van Delfland kunnen tijdelijk niet hun woning in, nadat de brandweer zondagavond een brand heeft moeten blussen in het dak. Volgens de brandweer duurde het lang voordat de brand uit was. 'De brand was lastig te bereiken, we moesten het dak slopen om bij de brand te komen.'
De brand ontstond rond 22.00 uur op zondagavond. De bewoners schakelde de hulpdiensten in. Het is onduidelijk hoe de brand heeft kunnen ontstaan. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand.