112-nieuws | Overval bij supermarkt - Politiehelikopters ingezet voor bedreiging

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © ANP
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van woensdag 20 september.

Overval bij supermarkt, verdachte voortvluchtig

Een supermarkt aan de Dierenselaan in Den Haag is rond 22.00 uur overvallen. Volgens een woordvoerster van de politie zou er mogelijk een vuurwapen zijn gezien, agenten kwamen daarom met kogel- en steekwerende vesten op de melding af.
Er is nog niemand aangehouden. De politie zoekt een lichtgetinte man van ongeveer achttien jaar. Verder droeg hij een zwarte jas. Getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Politiehelikopters ingezet voor bedreiging met balletjespistool

De politie heeft dinsdagavond twee mensen aangehouden na een melding van bedreiging met een vuurwapen in Leiden. Het wapen bleek uiteindelijk een balletjespistool te zijn.
Toen de politie op de melding af kwam, maakten de twee zich uit de voeten. Na een achtervolging, waar ook twee politiehelikopters voor werden ingezet, werd het tweetal aangehouden op een woonwagenkamp aan de Tiberiusstraat. Het nepwapen werd even later vlakbij het kamp gevonden en in beslag genomen.

Zorginstelling ontruimd vanwege brand in restaurant

Woensdagochtend is brand uitgebroken in een Grieks restaurant in Boskoop. Zorginstelling Philadelphia, dat gevestigd zit naast het uitgebrande Olympia, is uit voorzorg ontruimd. Negen cliënten en één begeleider zijn geëvacueerd. Niemand is gewond geraakt.
Olympia en Philadelphia zitten gevestigd aan de Zijde in Boskoop. Het restaurant heeft veel schade en kan voorlopig niet open, constateert een woordvoerder van de brandweer. De zorginstelling heeft geen schade opgelopen volgens de brandweer.
Restaurant Olympia in Boskoop
Restaurant Olympia in Boskoop © Omroep West