112-nieuws | Huizen ontruimd tijdens brand - Dader overval nog gezocht

Het vuur woedde in een kamer op de bovenverdieping
Het vuur woedde in een kamer op de bovenverdieping © Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van donderdag 21 september.

Huizen ontruimd tijdens brand

In een huis aan de Esdoorn in Naaldwijk is donderdag aan het eind van de middag brand uitgebroken. De brandweer was toevallig al in de buurt vanwege een andere brand en daardoor was het vuur snel onder controle.
Tijdens het blussen is een aantal omliggende huizen tijdelijk ontruimd. Er is niemand gewond geraakt. Wel is er veel schade in de woning waar de brand woedde, laat de brandweer weten.

Gewapende overval in supermarkt

De man die woensdagavond een supermarkt aan de Dierenselaan in Den Haag overviel, is zonder buit vertrokken. Dat laat de politie donderdag weten. De verdachte, die rond de 18 jaar wordt geschat, bedreigde rond 21.30 uur een kassamedewerker met een wapen.
Deze medewerker riep om hulp, waarna de overvaller richting de Apeldoornselaan vluchtte. De verdachte heeft een licht getinte huidskleur en droeg een zwarte jas. Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

Trein staat stil in polder door kortsluiting

In een trein tussen Schiedam en Delft is donderdagochtend kortsluiting geweest. De passagiers zijn uit de trein gehaald en met een evacuatietrein weggereden. Doordat de trein stilstaat in de polder, rijden er voorlopig geen treinen tussen station Den Haag Hollands Spoor en Schiedam Centraal.

Vijf auto's botsen op elkaar op A4

De A4 is afgesloten geweest na een ongeluk, vanuit de richting Rotterdam naar Den Haag, vlak voor de afrit Schipluiden. Een traumahelikopter, zes ambulances, de brandweer en de politie werden opgeroepen om hulp te verlenen.