112-nieuws | Ongeluk op A44, snelweg dicht - Gewonde bij steekpartij

© Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 30 september.

Ongeluk op A44, snelweg dicht

Op de A44 bij Leiden heeft zaterdagmiddag een ongeluk plaatsgevonden tussen twee auto's. Daar is flinke schade bij ontstaan: van de ene auto ligt de bumper er volledig af, de andere auto heeft grote schade aan het dak en de voorruit.
Het is niet bekend hoe het ongeluk kon gebeuren en of er iemand gewond is geraakt. Vanwege het incident is de snelweg van Leiden richting Wassenaar zaterdagavond afgesloten.

Gewonde en aanhouding na steekpartij

Een 23-jarige man is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt bij een steekpartij. Hij is ter plaatse behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Het gebeurde rond 4.30 uur in de Kerkstraat in het centrum van Den Haag. Er zou een ruzie tussen meerdere mensen aan vooraf zijn gegaan.
De politie kwam al snel een 19-jarige man op het spoor als mogelijke dader. Hij is in de buurt van zijn huis aangehouden. Daarbij is een stroomstootwapen ingezet. Er wordt nog onderzocht of hij degene is die gestoken heeft. Daarnaast wordt naar twee andere verdachten gezocht. Wie iets heeft gezien of gehoord van de steekpartij, wordt gevraagd zich te melden.

Auto gaat in vlammen op

Vrijdagavond laat is aan de Aletta Jacobsstraat in Rijswijk een geparkeerde auto uitgebrand. Ook een naastgelegen auto raakte flink beschadigd door de vlammen. Er wordt onderzoek gedaan naar het ontstaan van de brand.